20% kortingscode WP Rocket Unlimited website licentie

Code Verloopt: Nooit
Ontvang 20% korting op een licentie van WP Rocket die...Lees verder

Ontvang 20% korting op een licentie van WP Rocket die geldig is voor onbeperkt aantal websites. minder

Gecontroleerd: Deze kortingscode is getest voor plaatsing.

15% kortingscode WP Rocket 3 website licentie

Code Verloopt: Nooit
Profiteer van 15% korting op een licentie voor 3 websites
Gecontroleerd: Deze kortingscode is getest voor plaatsing.

10% kortingscode WP Rocket 1 website licentie

Code Verloopt: Nooit
Ontvang direct 10% korting op een WP-Rocket licentie voor 1...Lees verder

Ontvang direct 10% korting op een WP-Rocket licentie voor 1 website voor 1 jaar minder

Gecontroleerd: Deze kortingscode is getest voor plaatsing.

WP Rocket coupon code

Stop met het zoeken naar de beste kortingscodes van WP Rocket, want op Kortingsboncode.nl vind jij alle geldige codes van juli! Het dagelijks bijwerken van de overzichten met de meest recente WP Rocket coupons en aanbiedingen is onze taak. Hierdoor heb jij altijd bij WP Rocket en bij duizenden andere webwinkels de mogelijkheid om je online aankopen te doen met extra korting. De kortingen zijn zelfs geldig op bestaande acties via de website. Het besparen tijdens het online winkelen is niet alleen heel makkelijk, maar ook heel fijn omdat wij zo geld overhouden voor andere leuke dingen. Op deze speciale pagina vind jij gemakkelijk en snel alle actieve codes, deals en printbare bonnen van maand juli.

Wij hebben er een sport van gemaakt dat iedereen kan profiteren van extra korting. Dit kan in de vorm van een WP Rocket kortingsbon zijn of door een extra scherpe actie bij de webwinkel. Wij richten ons natuurlijk niet alleen op WP Rocket, wij hebben ook kortingscodes en acties van duizenden webshops gevestigd in Nederland en België. Uiteraard ook van internationale webshops die vanuit Europa of wereldwijd goederen verzenden. Zo ben jij ervan verzekerd dat je internationaal toegang hebt tot de scherpste deals.

Vind eenvoudig WP Rocket coupons

Als je opzoek bent naar werkende promotiecodes WP Rocket dan kost dit vaak veel tijd en kom je veel verlopen of niet werkende codes tegen. Dit probleem hebben wij opgelost door alle kortingscodes van te voren te testen en alle aanbiedingen voor plaatsing te controleren. Zo bespaar jij niet alleen veel tijd, maar ben je ervan verzekerd dat je altijd een werkende kortingscode hebt voor WP Rocket die geldig zijn in juli 2021. Kortingsboncode is overzichtelijk ingedeeld met verschillende categorieën, populaire codes en speciale sale thema’s. Zo kun jij inspiratie opdoen bij welke webwinkel jij graag een aankoop wilt doen en kan profiteren van een scherpe prijs.

Profiteer nu direct met een coupon code van onze website op al je huidige en toekomstige online aankopen. Wij plaatsen codes, acties, en printbare bonnen, zodat je optimaal kunt genieten van alle koopjes. Het mooiste is, is dat alle verkrijgbare deals gratis te gebruiken zijn. Stel snel je vrienden en familie op de hoogte van Kortingsboncode.nl en de korting die jij hebt ontvangen, zodat ook zij kunnen besparen op hun aankopen. Je bespaart niet alleen op je online aankopen, maar ook op je vaste lasten. Wist jij dat als je jaarlijks overstapt van energieleverancier of internetleverancier dat je tientallen euro’s op jaarbasis kunt besparen. Tegenwoordig kun je zelfs via het internet overstappen en merk je vrij weinig hiervan. Want zeg nou zelf stroom is toch stroom?

Wat is WP Rocket?

WP Rocket is ontwikkeld door Jonathan Buttigieg en Jean-Baptiste Marchand-Arvier. Er waren slechts een klein handvol caching-oplossingen beschikbaar voor WordPress toen ze hun product in 2013 ontwikkelden.

Hoewel oplossingen in die tijd efficiënt waren in het verbeteren van de siteprestaties, was de gebruiksvriendelijkheid om te huilen. Het instellen van dergelijke plugins kostte niet alleen veel tijd, maar ook een hoop kennis.

Zo werd WP Rocket geboren en is gegroeid tot een klantenbasis van meer dan 87.000 en actieve installaties. Dit hebben ze te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van deze WordPress plugin. Je hoeft het alleen maar te installeren en een paar vinkjes te zetten.

Features:

  • Meerdere vormen van caching: Pagina caching wordt direct na activering ingeschakeld. Het biedt het grootste deel van de prestatievoordelen van deze plugin. De browsercachefunctie slaat de statische inhoud van je site op in de browser van de gebruiker.
  • Mobiele caching: Detecteert mobiele apparaten en verspreidt een alternatieve gecachte versie van je website die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.
  • Cache vooraf laden: De gehele website wordt vooraf geladen om de plug-in een gecachte versie ervan te laten maken. Deze functie zorgt ervoor dat de eerste pageload enorm snel gebeurd.
  • GZIP-compressie: Optimaliseert inhoud door HTML-, CSS- en JavaScript-bestanden te comprimeren.
  • Lazy Loading: Zorgt ervoor dat afbeeldingen, video’s en andere media worden geladen wanneer de gebruiker ernaartoe scrolt.
  • Minify: Verwijdert onnodige gegevens uit HTML-, CSS- en JS-bestanden om de bestanden lichter te maken. Uitstel zorgt ervoor dat JavaScript pas wordt geladen als de hele pagina is geladen.
  • Databaseoptimalisatie: Naarmate de site groeit, zullen databasetabellen met oude revisies van berichten, bestanden voor plug-ins die niet meer bestaan ​​en andere inhoud zich opstapelen. Deze functie schoont de database op door dit soort bestanden te verwijderen.
  • Google Fonts optimalisatie: Het verminderen van HTTP-verzoeken resulteert in snellere laadtijden voor pagina’s met Google Fonts.
  • CDN-integratie: Integreert naadloos met CDN-services, zoals Cloudflare.