De start van Kortingsboncode.nl

Wij zijn twee net afgestudeerde studenten, die regelmatig gefrustreerd op het internet aan het zoeken waren naar geldige kortingscodes. Wij hebben gemerkt dat je tijdens de zoektocht naar een werkende code vaak misgrijpt of een niet werkende code voorgeschoteld krijgt. Dit maakt de zoektocht erg frustrerend, maar vooral erg moeilijk, want er zijn meestal wel actieve kortingscodes beschikbaar (uiteraard afhankelijk van de webshop). Wij proberen hier met onze website Kortingsboncode.nl een einde te maken aan de ellendige zoektochten op het internet naar kortingscodes. Dit proberen wij te realiseren door alleen maar geverifieerde en gecontroleerde kortingscodes en acties op de website te plaatsen. Iedere geplaatste aanbieding wordt dus door mij of mijn compagnon gecontroleerd bij de desbetreffende webshop. Dit is voor ons een tijdrovend proces, maar wij doen dit graag zodat iedereen kan profiteren van maximale korting. Wij vinden het belangrijk dat de verschillende actiecodes voor iedereen beschikbaar zijn en dat deze gemakkelijk te vinden zijn door jong en oud.

Kortingsboncode.nl nu

Inmiddels is Kortingsboncode.nl uitgegroeid tot een kortingscodewebsite met meer dan 1000 aangesloten webwinkels, waarbij jij kunt profiteren van extra korting. Nog steeds wordt iedere geplaatste code streng gecontroleerd door ons team en blijven wij een betrouwbare kortingscodepartij. Enige verschil sinds de start is dat wij steeds meer bezoekers bedienen en dat steeds meer webshops de kracht van promotiecodes in gaan zien. Met een stijgende lijn hopen wij in de toekomst steeds meer nieuwe en oude bezoekers te mogen helpen aan korting. Het succes van Kortingsboncode.nl is niet alleen te danken aan ons team dat zich dagelijks inzet voor de website, maar ook aan de community. Onze bezoekers vullen regelmatig onze database aan met persoonlijke of nog niet getoonde promotiecodes. Zo maken wij samen van Kortingsboncode.nl een betrouwbare en volledige website.

Waarom Kortingsboncode.nl?

  1. Alleen betrouwbare kortingscodes worden getoond in onze overzichten
  2. Volledige kortingscode overzichten aangevuld door ons team en onze community
  3. Meer dan 1000 aangesloten webwinkels en groeit nog steeds
  4. Webwinkels kunnen zelf kortingscodes op de website plaatsen, zodat jij deze direct kunt gebruiken
  5. Niet alleen kortingscodes, maar ook uitgebreide webshop informatie

2 reacties op “Over Ons”

Nooit boeken bij Allopark

Ik zou geen zaken doen met Allopark. Dit bedrijf komt zijn verplichtingen niet na (mogelijk zelfs bewuste fraude) en is volstrekt onbereikbaar voor klachten. Zie ook tientallen klachten op Belgische sites.

Johan Theunissen

Bij dekbed corner staat “Nederlandse kamer van koophalen”
Foutje ?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Verplichte velden zijn gemarkeerd

*