2x gratis ViaVan ritten binnen o.a. Amsterdam

Code Verloopt: 31 januari 2060
Profiteer van 2 gratis ritten binnen Amsterdam die minder dan...Lees verder

Profiteer van 2 gratis ritten binnen Amsterdam die minder dan € 5 kosten. minder

Gecontroleerd: Deze kortingscode is getest voor plaatsing.

€ 10 Promocode met Ritkrediet voor ViaVan

Code Verloopt: Nooit
Krijg € 10 Ritkrediet als je met ViaVan gaat rijden....Lees verder

Krijg € 10 Ritkrediet als je met ViaVan gaat rijden. Geldt alleen voor nieuwe gebruikers. Per rit kan tot € 5 promotiekrediet gebruikt worden. minder

Gecontroleerd: Deze kortingscode is getest voor plaatsing.

ViaVan Promocode

Stop je zoektocht naar werkende promo codes voor ViaVan, want hier bij kortingsboncode.nl hebben wij alle actuele kortingscodes voor je verzameld. Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij beschikking hebt tot een actuele lijst met de nieuwste en belangrijker nog werkende ViaVan kortingscodes en aanbiedingen. Zo bespaar jij gemakkelijk op al jouw ritten en houd jij geld over voor andere zaken. Ook in juli zijn er weer veel actieve promo codes, acties en bonnen beschikbaar, doorzoek onze website en ontdek hoeveel jij kunt besparen.

De zoektocht naar een werkende ViaVan couponcode is vaak tijdrovend en een frustrerend karwij. Vele websites tonen niet werkende of verlopen kortingscodes, waardoor jij meerdere websites moet afspeuren opzoek naar de juiste code. Hier hebben wij een oplossing voor gevonden door eerst alle kortingscodes te testen. Als wij een code testen dan plaatsen wij een speciaal label bij de code, waaraan jij kunt herkennen dat de code getest is. Zo bespaar jij niet alleen veel tijd, maar ben je ervan verzekerd dat je altijd een werkende kortingscode hebt voor ViaVan die geldig zijn in juli 2024. Het zoeken naar korting hebben wij erg gemakkelijk gemaakt, zodat jij kunt zoeken op je favoriete webshop, categorie of een speciaal thema. Zo kun jij inspiratie opdoen bij welke webshop jij graag een aankoop wilt doen en kan profiteren van een actuele deal.

Wat is ViaVan precies?

ViaVan is veruit de goedkoopste keuze voor een taxi op aanvraag in Amsterdam (maar zeker ook in andere steden). ViaVan werkt op dezelfde manier als Uber, maar dan met veel lagere prijzen. Je download simpelweg de app in de Google PlayStore of in de Apple AppStore en je kan starten.

De lagere prijzen zijn mogelijk vanwege de focus op efficiëntie. Door je rit te delen met andere gebruikers van ViaVan, kunnen zij prijzen aanbieden die ver onder de normale taxitarieven liggen. Als je echter geen zin hebt om een taxi te delen, vind je ook een optie voor een privérit. Op dit moment is ViaVan nog niet zo heel bekent. Onze ervaring is dat we vaak een taxi helemaal voor onszelf hebben, zonder dat wij een prive taxi aanvragen.

Een ander verschil met andere taxidiensten is dat je ophaalpunt een hoek is, meestal het dichtst bij jou in de buurt. Hierdoor kan de bestuurder je gemakkelijk ophalen, zonder al te veel tijd te verliezen. Nadat je je taxirit hebt bevestigd, toont de app je ophaalpunt en een timer met de geschatte aankomsttijd.

Een promo code van ViaVan, wat is dat?

Een bedrijf stelt regelmatig unieke codes beschikbaar om meer klanten te krijgen. Deze codes zijn moeilijk te raden en bestaan uit een reeks letters en/of getallen. Met een ViaVan promotiecode kun jij profiteren van extra korting tot wel € 25. Deze korting wordt direct van de ritprijs afgetrokken. ViaVan heeft onlangs de codes verlaagd naar € 10. Je kunt nu per rit € 5 van het totaalbedrag aftrekken. In sommige gevallen betekent dat zelfs een gratis ViaVan rit.

Veel mensen weten niet dat je op deze manier extra korting kunt krijgen en dat het meestal loont om online je aankopen te doen. Wij zoeken dagelijks het internet af om deze speciale codes op te sporen en op de website te plaatsen, zodat iedereen gemakkelijk gebruik kan maken van de code. De korting wordt direct je app getoond.

Hoe verzilver ik een ViaVan kortingscode?

De speciale code kan eenvoudig via de app verzilverd worden.

  1. Open de ViaVan app
  2. Klik op het menu icoontje (hamburger)
  3. Klik op Promocodes
  4. Voer daar fayce8n9 in
  5. Klik op Verzenden

Je ziet direct dat je korting van € 10 is toegepast. Je kan per rit maximaal € 5 gebruiken, en als je rit minder dan 5 euro kost dan vervalt het overig tegoed. Met deze code kun je dus twee gratis ritten ontvangen.

Is ViaVan betrouwbaar als taxi-service?

Hoewel ViaVan beschikbaar is in Amsterdam, Londen en Berlijn, is het een volledig Nederlands initiatief en bedrijf. Het is onderdeel van ViaVan Technologies B.V. en is gevestigd op de Vijzelstraat 68 in Amsterdam. Ze zijn sinds augustus 2017 actief en voor vragen kun je terecht op de website. Aangezien het een Nederlands bedrijf is kan je gemakkelijk contact opnemen en als je in de buurt woont zelfs langsgaan. De service heeft veel media aandacht gekregen in verschillende media, zoals NRC.

Onze ervaring met ViaVan

Wij gebruiken Uber op regelmatige basis. Toen wij in aanraking kwamen met de ViaVan app wilden wij die ook een keer uitproberen. Wij moesten in de vroege ochtend terug van Diemen naar Zaandam. Een Uber zou op dat moment € 35 kosten met 3 personen en ViaVan ongeveer € 9 per persoon. De tarieven zijn inderdaad een stuk lager dan die van Uber. Het reserveren van een rit en de aankomsttijd was ook iets langer dan bij Uber, we hebben ongeveer een kwartier moeten wachten. Er stopte een nette Mercedes bus die ons zoals afgesproken naar huis bracht. De chauffeur vertelde dat hij als taxi, Uber-chauffeur en ViaVan werkt. Als er geen taxi of Uber klanten beschikbaar zijn dan schakelt hij over op ViaVan.

Onze ViaVan ervaring was meer dan goed. Het mooie was ook dat wij bovenop die € 27 nog € 5 korting kregen. Zeer goedkoop als je het vergelijkt met Uber.

Een gratis ViaVan rit, kan dat?

Jazeker, met de promo codes op deze website kun je per rit € 5 korting krijgen. De tarieven liggen zo laag dat het mogelijk is om een gratis rit te krijgen. Zeker als je bijvoorbeeld binnen de ring van Amsterdam reist. Het is mogelijk om voor € 4 binnen de ring te reizen.