Ontvang korting als je je kaarten online bestelt!

Sale Verloopt: 31 januari 2060
Zowel kinderen als volwassenen krijgen korting als zij de kaarten...Lees verder

Zowel kinderen als volwassenen krijgen korting als zij de kaarten online bestellen minder

Bekijk nu
98% Werkend

Een reis door de wildernis en kennismaken met verschillende exotische diersoorten begint natuurlijk bij dierenpark Burgers Zoo in Arnhem. Toegangskaartjes kun je nu met korting kopen. De dierentuin beloofd een plezierige dag voor jong en oud. De tickets? Die koop je natuurlijk het liefst met de grootste korting! Wil je weten hoe je korting kunt krijgen voor een dag naar deze dierentuin? Bekijk dan deze pagina aandachtig door.

Hoe krijg ik korting op kaartjes?

Deze pagina biedt jou de unieke gelegenheid om aan tickets te komen voor Burgers Zoo met hoge korting. Online kaartjes kopen voor Burgers Zoo via deze website is namelijk goedkoper dan de reguliere prijs voor de dierentuin aan de kassa’s. Wij struinen dagelijks het internet af naar mooie dagacties en aanbiedingen voor een bezoek aan de mooiste dierentuin van Nederland. Mocht een kortingscode of kortingsactie niet meer functioneren of verlopen zijn, dan vernemen wij dit graag via het contactformulier. Wij zullen deze code dan zo snel mogelijk verwijderen.

In het overzicht vind je hoe, waar en wanneer je aan kortingskaartjes kunt geraken voor dierentuin Burgers Zoo Er zijn vaak acties via de ANWB en de Libelle. Let goed op de voorwaarden van de verschillende acties. Mogelijk gelden kortingen niet in de weekenden en/of de vakanties. Het kan zijn dat sommige acties gecombineerd kunnen worden. Alles komt mogelijk ten goede aan uw portemonnee, immers online is de beste kans op korting voor Burgers Zoo.

Is Burgers Zoo een diervriendelijk park?

Het is voor veel bezoekers belangrijk om te weten of de dieren goed verzorgd worden, immers worden ze voor het vermaak van de mens buiten hun natuurlijk habitat gehouden. Gelukkig is Burgers Zoo hierover erg transparant. De normen en waarden van Burgers Zoo zijn helder;

Het welzijn van de dieren is hun eerste prioriteit

Burgers Zoo streeft naar duurzaamheid en een natuurlijk mogelijk habitat
Het belang en de veiligheid van de bezoeker wordt gerespecteerd
De dieren worden in dit park goed verzorgd en de omgeving is zoveel mogelijk geïnspireerd door hun natuurlijke habitat.

Koninklijke Burgers Zoo

Dit dierenpark is ingedeeld in verschillende gebieden geinspireerd door de verschillende leefklimaten verspreid over de hele wereld. Zo heb je burgers’ park, burgers’ safari, burgers’ desert, burgers’ mangrove, burgers’ rimba, burgers’ bush en burgers’ ocean.

Prijzen van Burgers Zoo

Wist je dat kinderen jonger dan 3 jaar gratis de dierentuin binnenkomen? Reguliere tickets voor Burgers’ Zoo zijn doorgaans 21 euro voor volwassenen met soms een aanbieding tot 17 euro. Kinderen tussen 4 en 9 jaar zijn iets goedkoper uit namelijk, 19 euro. Burgers Zoo biedt ook abonnementen aan voor circa 52,50 euro voor een jaar lang bezoek aan de dierentuin en allerlei andere voordelen. Let op: parkeren kost circa 5 euro!

Burgers Zoo is ingedeeld op basis van de verschillende klimaten
Zoals er op de hele wereld diverse leefklimaten te vinden zijn is ook Burgers Zoo ingedeeld in verschillende leefomgevingen met de relevante diersoorten.

Burgers’ Park

De dieren die je in dit park kunt vinden zijn de Pinguins, olifanten, mensapen, panter en de stokstaartjes.

Safari

In Burgers’ Safari dompel je onder in de sferen van Afrika en vind je onder andere de breedlipneushoorn, cheeta’s, zebra’s, de leeuwen en de giraffen.

Desert

Dit gortdroge klimaat huisvest diverse spannende en interessante diersoorten waaronder de kalkoengier, koekoek, slangen en de rode lynxen (katachtigen).

Burgers’ Mangrove

Dit onderdeel van dierenpark Burgers’ Zoo is nog in aanbouw en belooft een spektakel te worden met de huisvesting van diverse soorten exotische dieren. Het belooft de grootste overdekte mangrove te worden van Nederland.

Rimba

Voelen hoe het is om middenin de jungle te staan? Dan moet je zeker de Rimba van Burgers Zoo bezoeken en kennis maken met de tijgers, beren, python, herten en diverse relatief onbekende dieren die je doorgaans alleen in de jungle vindt.

Burgers’ Bush

Waan je in de kleurrijke wereld van de tropische regenwoud en wen aan het vochtige klimaat met de dichte bebossing. Je vindt er onder andere de aardvarkens en zeekoe.

Korting op Burgers Zoo’ tickets met aanbiedingen en dagacties

Wil je zo snel mogelijk profiteren van hoge aanbiedingen of handige dagacties op tickets met korting voor dierentuin Burgers Zoo. Maak gebruik van onze acties en maak gebruik van korting die kan oplopen tot tientallen euro’s die je weer op andere manieren kunt uitgeven. Bovendien bespaar je tijd en geld door online tickets te kopen voor dierenpark Burgers Zoo’. Wij hebben een tabel samengesteld met de hoogste korting naar deze dierenpaleis. Gun jezelf en je familie een onvergetelijke dag!

Burgers' Zoo kortingscodes

Je zoektocht naar de beste kortingscodes van Burgers' Zoo zijn nu ten einde gekomen, want op Kortingsboncode.nl vind jij ze allemaal! Wij zorgen er namelijk voor dat onze overzichten dagelijks worden bijgewerkt met de meeste recente Burgers' Zoo actiecodes en aanbiedingen. Zodat jij altijd bij Burgers' Zoo goedkoop naar bijvoorbeeld een dierenpark kan gaan. Wij besparen graag tijdens uitstapjes en dat is niet gek, want zo houden wij geld over voor andere leuke dingen. Op deze speciale pagina vind jij gemakkelijk en snel alle actieve codes, acties en printbare bonnen van maand juli.

Bij Kortingsboncode vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van extra korting of gebruik kan maken van scherpe acties bij webwinkels. Naast Burgers' Zoo hebben wij kortingscodes en acties van honderden webshops gevestigd in Nederland en België. Maar ook van grotere webshops die vanuit Europa of wereldwijd goederen verzenden. Zo ben jij ervan verzekerd dat je wereldwijd toegang hebt tot de beste acties.
Als je opzoek bent naar werkende promotiecodes Burgers' Zoo dan kost dit vaak veel tijd en kom je veel verlopen of niet werkende codes tegen. Dit probleem hebben wij opgelost door alle kortingscodes van te voren te testen en alle aanbiedingen voor plaatsing te controleren. Zo bespaar jij niet alleen veel tijd, maar ben je ervan verzekerd dat je altijd een werkende kortingscode hebt voor Burgers' Zoo die geldig zijn in juli 2022. Kortingsboncode is overzichtelijk ingedeeld met verschillende categorieën, populaire codes en speciale sale thema’s. Zo kun jij inspiratie opdoen bij welke webwinkel jij graag een aankoop wilt doen en kan profiteren van een scherpe prijs.

Door de kortingen van onze website te gebruiken bespaar jij extra op je online aankopen. De kortingscodes zijn volledig gratis te gebruiken en voor iedereen beschikbaar. Om gebruik te maken van onze acties hoef je je niet te registreren of persoonlijke informatie af te geven. Als je geprofiteerd hebt van extra korting dan juichen wij het toe om de korting te delen met vrienden, familie of kennissen. Dit doe je door op de knop “Delen” of “E-mail” te klikken onder iedere aanbieding.

Wat is een kortingscode van Burgers' Zoo?

Een Burgers' Zoo kortingscode is een combinatie van reeks letters en/of cijfers die tijdens het betaalproces ingevoerd kan worden. Burgers' Zoo stelt dit ter beschikking om het bedrijf te promoten, tijdens speciale sale acties of ter waardering van de klant. Deze codes zijn vaak moeilijk te vinden, omdat deze meestal alleen voor bepaald aantal klanten zijn. Doorgaans ontvang je een percentage korting of een vast bedrag, maar soms zijn er ook speciale codes waarmee je bijvoorbeeld gratis verzending krijgt bij Burgers' Zoo. De korting wordt direct in het overzicht berekend en ziet dus meteen hoeveel je bespaart op je aankoop.

Een Burgers' Zoo kortingscode, hoe gebruik ik die?

Het verzilveren van een promotiecode is erg simpel en leggen wij je graag stap voor stap uit. Je hebt gekozen om een aankoop te doen bij Burgers' Zoo en ziet in het overzicht alle actieve kortingscodes en acties. Indien er een kortingscode aanwezig is klik je op de grote knop “KORTINGSCODE”. Na het klikken op de knop wordt er een popup geopend en zie je direct onze speciale code. De code wordt automatisch gekopieerd naar het klembord, maar je kunt ook nog voor de zekerheid op “Kopieer” klikken. Vervolgens open je de website van Burgers' Zoo en kies maak je een keuze welke producten of diensten je wilt afnemen. Over het algemeen zie je in je winkelmandje of tijdens het betaalproces een speciaal veld, waarin je je code kunt invoeren. Deze zijn vaak te herkennen aan de woorden: kortingsbon, promotiecode of coupon. Plak daar de speciale code in en druk op ENTER. Je ziet direct in het factuuroverzicht hoeveel je korting is en hoeveel je gaat besparen bij Burgers' Zoo.

Is Burgers' Zoo betrouwbaar om mijn bestelling te plaatsen?

Alvorens wij een webshop in ons overzicht plaatsen controleren wij of deze bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven. Dit kan uiteraard alleen voor Nederlandse bedrijven. Ons uitgangspunt is als er met iDEAL betaalt kan worden, dan is dit voor ons een legitiem bedrijf om zaken mee te doen. Burgers' Zoo is dus betrouwbaar om online aankopen te doen. Het kan overigens nooit kwaad om een aantal reviews en ervaringen van andere mensen door te nemen en te controleren of het nog steeds een gezond bedrijf is.

Meer informatie over Burgers' Zoo.

Voor meer informatie over Burgers' Zoo verwijzen wij je naar de website.