5 euro gratis credits voor Gaiyo

Code Verloopt: 2 november 2050
Gebruik de Gaiyo referral code tijdens het registreren van een...Lees verder

Gebruik de Gaiyo referral code tijdens het registreren van een account en je ontvangt tot 5 euro aan credits terug in je wallet. minder

Gaiyo code (referral code) voor 5 euro korting

Gaiyo is een veelzijdige mobiliteitsapp die gebruikers een naadloze reiservaring biedt door verschillende vormen van vervoer te integreren in één platform. Of het nu gaat om werk of privé, Gaiyo stelt gebruikers in staat om hun reis te plannen, te boeken en te betalen, allemaal vanuit één handige app. Dit omvat opties zoals parkeren, fietsverhuur, deelscooters, taxi’s, huurauto’s en treinreizen. Met Gaiyo Business kunnen zowel individuen als teams eenvoudig en snel reizen met elke vorm van vervoer, terwijl ze tegelijkertijd besparen op reiskosten.

Gaiyo kortingscode voor 5 euro korting

Een bijzonder voordeel van het gebruik van Gaiyo is de coupon code “gaiyo-f-ihum”. Deze referral code biedt nieuwe gebruikers een korting van 5 euro. Wanneer je minimaal 5 euro aan transacties besteedt binnen de app, ontvang je 5 euro aan credits terug in je wallet. Dit kan een geweldige manier zijn om te besparen op je reiskosten en de veelzijdige diensten van Gaiyo uit te proberen.

Of je nu op zoek bent naar een efficiënte manier om je dagelijkse woon-werkverkeer te beheren of een flexibele oplossing nodig hebt voor incidentele reizen, Gaiyo biedt een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing. Met de toegevoegde bonus van de kortingscode “gaiyo-f-ihum”, is het een uitstekend moment om deze innovatieve mobiliteitsapp te verkennen.

Gaiyo biedt een geïntegreerde mobiliteitsoplossing die het leven van reizigers gemakkelijker maakt. Met de Gaiyo-app kunnen gebruikers niet alleen hun reizen plannen, maar ook verschillende vervoersdiensten boeken en betalen. Hier is een overzicht van enkele van de diensten die Gaiyo aanbiedt:

Gaiyo parkeren met korting

Parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Gaiyo kun je in meer dan 100 Nederlandse gemeenten betaald straatparkeren. De app maakt het mogelijk om een parkeeractie te starten en te stoppen, zelfs als je niet bij je auto in de buurt bent. Bovendien hanteert Gaiyo geen transactiekosten voor het parkeren. Vergeet niet de referral code “gaiyo-f-ihum” te gebruiken om 5 euro korting te krijgen op je parkeerkosten.

10% korting op treinkaartjes

Gaiyo biedt het hele jaar door 10% korting op treinkaartjes tijdens daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Boek je treinkaartjes via de app en ontvang je ticket direct op je telefoon in de vorm van een QR-code. Vergeet niet om bij het boeken de kortingscode “gaiyo-f-ihum” te gebruiken om 5 euro korting te krijgen op je treinreizen.

Gaiyo Business Card

Voor zakelijke reizigers biedt Gaiyo de Business Card, waarmee je eenvoudig en snel met elke vorm van vervoer kunt reizen. Het is een handige manier om zowel zakelijke als privéreizen te beheren en tegelijkertijd te besparen op reiskosten.

Deelscooters en Fietsen

Gaiyo maakt het ook mogelijk om e-bikes en deelscooters te huren. Je kunt deze voertuigen eenvoudig vinden, boeken en ontgrendelen via de Gaiyo-app. Dit is een uitstekende optie voor het eerste of laatste stuk van je reis. En natuurlijk, met de kortingscode “gaiyo-f-ihum”, kun je 5 euro korting krijgen op je eerste rit.

Gaiyo is dus meer dan alleen een app; het is een complete mobiliteitsoplossing die het reizen gemakkelijker, goedkoper en handiger maakt. Vergeet niet om de kortingscode “gaiyo-f-ihum” te gebruiken om 5 euro korting te krijgen op je eerste transacties.