New User Gifts bij Aliexpress

Sale Verloopt: Nooit
Super deals with ONLY $0.01 on first buying
Bekijk nu
100% Werkend

Bekijk alle actuele acties van Aliexpress direct op de website

Sale Verloopt: Nooit
Klik op "Bekijk Nu" om te zien welke actuele deals...Lees verder

Klik op “Bekijk Nu” om te zien welke actuele deals Aliexpress op dit moment heeft. minder

Bekijk nu
100% Werkend

Verlopen Aliexpress kortingscodes

New User Gift bij Aliexpress

Sale Verlopen
Deals Start from $0.01
Bekijk nu
100% Werkend

Super Value Deals bij Aliexpress

Sale Verlopen
Fastshipping items& Local merchants items
Bekijk nu
100% Werkend

SUPER VALUE DEALS bij Aliexpress

Sale Verlopen
Save up to 70% off na...Lees verder

Save up to 70% off

na minder

Bekijk nu
100% Werkend

Big Clearance Discounts bij Aliexpress

Sale Verlopen
Save up to 70% now na...Lees verder

Save up to 70% now

na minder

Bekijk nu
100% Werkend

Ideas For 2020 bij Aliexpress

Sale Verlopen
Shop our Global Picks, up to 50% off na...Lees verder

Shop our Global Picks, up to 50% off

na minder

Bekijk nu
100% Werkend

Lenovo K5 Pro bij Aliexpress

Sale Verlopen
Original Price:$185.7 Sale Price:$129.99($131.99 for Brazil and Chile) Free shipping...Lees verder

Original Price:$185.7 Sale Price:$129.99($131.99 for Brazil and Chile)

Free shipping to below countries: Japan, Korea, Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Austria, Belgium, Netherlands, Sweden, Switzerland, Greece, Croatia , Israel, Poland, Czech Republic, Belarus, Ukraine, Russian Federation, New Zealand, France, United States, Spain, United Kingdom, Philippines, Romania, Brazil, Cambodia, Maldives, Chile, Brunei minder

Bekijk nu
100% Werkend

Lenovo Z5S bij Aliexpress

Sale Verlopen
Original Price:$242.49 Sale Price:$174.59 Free shipping to below countries: Japan,...Lees verder

Original Price:$242.49 Sale Price:$174.59

Free shipping to below countries: Japan, Korea, Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Austria, Belgium, Germany, Netherlands, Portugal, Sweden, Switzerland, Greece, Italy, Bulgaria, Croatia, Israel, Poland, Czech Republic, Belarus, Ukraine,Russian Federation, New Zealand, France, United States,Spain, United Kingdom, Vietnam, Philippines, Romania, Maldives, Chile, Serbia minder

Bekijk nu
100% Werkend

Lenovo Z6 Pro Global Version new launch | World Premiere bij Aliexpress

Sale Verlopen
Original price $499.99, 22% off on 7th June, 18% OFF...Lees verder

Original price $499.99, 22% off on 7th June, 18% OFF on 8th – 9th June; One of the first 500 customers who purchased Z6 PRO stands a chance to win a pair of TWS AIR headphones; Leave a comment on this page https://star.aliexpress.com/post/2800029888905699, you will stand a chance to win the product for FREE

minder

Bekijk nu
100% Werkend

$999 korting met een kortingscode bij Aliexpress

Code Verlopen
Valid for orders more than US $999.00; can be used...Lees verder

Valid for orders more than US $999.00; can be used on top of discounts

available for all products in store: http://s.click.aliexpress.com/e/boiyQTze minder

Gecontroleerd: Deze kortingscode is getest voor plaatsing.

$599 korting met een kortingscode bij Aliexpress

Code Verlopen
Valid for orders more than US $599.00 available for all...Lees verder

Valid for orders more than US $599.00

available for all products in store: http://s.click.aliexpress.com/e/bazy9eQ4; can be used on top of discounts minder

n.a kortingscode
100% Werkend
Gecontroleerd: Deze kortingscode is getest voor plaatsing.

AliExpress kortingscodes

Je zoektocht naar de beste kortingscodes van AliExpress zijn nu ten einde gekomen, want op Kortingsboncode.nl vind jij ze allemaal! Wij zorgen er namelijk voor dat onze overzichten dagelijks worden bijgewerkt met de meeste recente AliExpress actiecodes en aanbiedingen. Zodat jij altijd bij AliExpress en bij honderden andere webshops jouw online aankopen kunt doen met korting. Wij besparen graag tijdens het online winkelen en dat is niet gek, want zo houden wij geld over voor andere leuke dingen. Op deze speciale pagina vind jij gemakkelijk en snel alle actieve codes, acties en printbare bonnen van maand februari.

Bij Kortingsboncode vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van extra korting of gebruik kan maken van scherpe acties bij webwinkels. Naast AliExpress hebben wij kortingscodes en acties van honderden webshops gevestigd in Nederland en België. Maar ook van grotere webshops die vanuit Europa of wereldwijd goederen verzenden. Zo ben jij ervan verzekerd dat je wereldwijd toegang hebt tot de beste acties.
Als je opzoek bent naar werkende promotiecodes AliExpress dan kost dit vaak veel tijd en kom je veel verlopen of niet werkende codes tegen. Dit probleem hebben wij opgelost door alle kortingscodes van te voren te testen en alle aanbiedingen voor plaatsing te controleren. Zo bespaar jij niet alleen veel tijd, maar ben je ervan verzekerd dat je altijd een werkende kortingscode hebt voor AliExpress die geldig zijn in februari 2020. Kortingsboncode is overzichtelijk ingedeeld met verschillende categorieën, populaire codes en speciale sale thema’s. Zo kun jij inspiratie opdoen bij welke webwinkel jij graag een aankoop wilt doen en kan profiteren van een scherpe prijs.

Door de kortingen van onze website te gebruiken bespaar jij extra op je online aankopen. De kortingscodes zijn volledig gratis te gebruiken en voor iedereen beschikbaar. Om gebruik te maken van onze acties hoef je je niet te registreren of persoonlijke informatie af te geven. Als je geprofiteerd hebt van extra korting dan juichen wij het toe om de korting te delen met vrienden, familie of kennissen. Dit doe je door op de knop “Delen” of “E-mail” te klikken onder iedere aanbieding.

Wat is een kortingscode van AliExpress?

Een AliExpress kortingscode is een combinatie van reeks letters en/of cijfers die tijdens het betaalproces ingevoerd kan worden. AliExpress stelt dit ter beschikking om het bedrijf te promoten, tijdens speciale sale acties of ter waardering van de klant. Deze codes zijn vaak moeilijk te vinden, omdat deze meestal alleen voor bepaald aantal klanten zijn. Doorgaans ontvang je een percentage korting of een vast bedrag, maar soms zijn er ook speciale codes waarmee je bijvoorbeeld gratis verzending krijgt bij AliExpress. De korting wordt direct in het overzicht berekend en ziet dus meteen hoeveel je bespaart op je aankoop.

Een AliExpress kortingscode, hoe gebruik ik die?

Het verzilveren van een promotiecode is erg simpel en leggen wij je graag stap voor stap uit. Je hebt gekozen om een aankoop te doen bij AliExpress en ziet in het overzicht alle actieve kortingscodes en acties. Indien er een kortingscode aanwezig is klik je op de grote knop “KORTINGSCODE”. Na het klikken op de knop wordt er een popup geopend en zie je direct onze speciale code. De code wordt automatisch gekopieerd naar het klembord, maar je kunt ook nog voor de zekerheid op “Kopieer” klikken. Vervolgens open je de website van AliExpress en kies maak je een keuze welke producten of diensten je wilt afnemen. Over het algemeen zie je in je winkelmandje of tijdens het betaalproces een speciaal veld, waarin je je code kunt invoeren. Deze zijn vaak te herkennen aan de woorden: kortingsbon, promotiecode of coupon. Plak daar de speciale code in en druk op ENTER. Je ziet direct in het factuuroverzicht hoeveel je korting is en hoeveel je gaat besparen bij AliExpress.

Is AliExpress betrouwbaar om mijn bestelling te plaatsen?

Alvorens wij een webshop in ons overzicht plaatsen controleren wij of deze bij de Kamer van Koophalen staat ingeschreven. Dit kan uiteraard alleen voor Nederlandse bedrijven. Ons uitgangspunt is als er met iDEAL betaalt kan worden, dan is dit voor ons een legitiem bedrijf om zaken mee te doen. AliExpress is dus betrouwbaar om online aankopen te doen. Het kan overigens nooit kwaad om een aantal reviews en ervaringen van andere mensen door te nemen en te controleren of het nog steeds een gezond bedrijf is.

Meer informatie over AliExpress.

Voor meer informatie over AliExpress verwijzen wij je naar de website.